Esse Black :: Made in Korea


PERHATIAN :: Ni bukan promosi rokok… Rokok tu tak baik, membahayakan kesihatan…

Walaupun NM tak hisap rokok ni, tapi nak say ‘thank you’ juga kat pemberi rokok ni… (lain kali bagilah hadiah yang NM boleh guna atau makan, k… hehe… ^^v)

“Takpe lah NM simpan buat kenangan je”

Korang mesti tak pernah jumpa lagi rokok Esse Black ni kan? Ni lah seronoknya bila bekerja dengan dikelilingi orang asing… Made in Korea ni… hehe… ~_^

AMARAN! Oleh kerajaan Malaysia… Merokok membahayakan kesihatan…