Surprise by my beloved sister


Sebenarnya NM tak suka nak menyambut hari lahir sendiri dengan nak tiup lilin, nak kena nyanyi lagu hari lahir lagi dan nak potong kek ni semua. Tapi NM suka kalau hari lahir orang lain buat macam tu…

Lagi NM memang tak pernah diberi kejutan macam ni, sebab biasanya NM yang akan buat kejutan pada orang lain… But today, NM betul-betul surprised by my beloved sister (Marlina). Sebab menjadi dalang men’surprise’kan NM… Just a simple family birthday party, but it really meant for NM. Jujur, I’m touching…

Sebab terkejut sangat, NM lupa nak ambil gambar kek tu before blow the candle. Dah terpotong baru NM ingat nak ambil gambar… hehe… Anyway I’ll treasure this moment… ^_^