Mencari Fatin Liyana


Setiap kali NM buka statistik blog ni nama Fatin Liyana sering muncul sebagai search words paling Manang! yang membawa pengunjung ke blog NM ni… FL ni kan ke da terkenal sebagai seorang blogger yang glamourous, so kenapa masih ada yang tersangkut kat sini? Inilah kebaikannya bila kita peka dengan search terms dari search engine, bermain dengan SEO. Teknik percuma untuk meningkatkan jumlah traffic ke blog kita… sukeTak?! ^^v

NM pun memang tak kenal FL, cuma baru-baru ni je selepas Google keluarkan laporan carian tertinggi sepanjang tahun 2011. Buat tertanya juga dah berapa lama FL ni berkecimpung (aiseh!) dalam dunia blogging ni… Then NM godek-godek blog FL dan terjumpa………

Ni first picture dari first entri FL

Hurm… Nampak ada yang berbeza kan dengan FL yang dulu dan sekarang… FL sekarang nampak lebih matang dan menawan… ~_^

FL mula ber-blogging pada tahun 2009 dan entri pertamanya bertajuk hajimemashite ^___^!! I’m a new blogger~ yang di post pada 4 Januari 2009.

Di situlah bermulanya FL dalam dunia blog dan sehingga kini menjadi seorang yang sangat dikenali dan disukai ramai (macam pernah dengar, kat mana?)… ~_^