Yeah! Duit kertas Saidina dan Monopoli sah digunakan…


Rasanya semua orang tahu board games Saidina dan Monopoli ni kan… Lontar dadu, gerakkan buah, beli hartanah, buat rumah, buat hotel, pungut sewa, kena denda, kena jail… hehe… ~_^ Seronok kan main tu? Macam kaya je rasanya pegang duit kertas puluh-puluh ribu… Kalau duit tu duit betul… Pergh! Tak payah cakap, NM borong semua set Saidina dan Monopoli tu… haha…😀

Impian jadi kenyataan… Tak caye? Tengok gambar kat bawah ni…

Duit Saidina dan Monopoli tu… Kan! Kan! Kan! ^_^

Jangan salah sangka ea, tu duit kertas versi baru untuk RM kita… Comel kan? (duit tu, bukan orang yang pegang duit) ^^v

Korang sukeTak?!… Kalau suka kenalah tunggu pelancaran rasmi wang kertas baru ni pada Julai 2012 nanti… Kalau tak suka, paksa je diri korang untuk suka… hehe…😛