Lelaki tampan berkerusi roda?


Tak tahu camana NM nak gambarkan perasaan semasa terlihat ni dalam search terms NM… Gembira? Sedih? Terharu? Bingung? ? yang pasti selepas beberapa saat NM rasa nak gelak je… haha…😀 Apalah buat carian macam ni pula… hehe… Tapi tak boleh nak salahkan si pencari tu, sebab dunia kan dah maju kat internet macam-macam ada… Google je… ^^v

Mesti si pencari rasa hampa sebab kat blog NM tak ada buat info tentang ‘Lelaki tampan berkerusi roda‘… Jangan kan yang tampan, yang tak tampan pun NM tak ada buat… Oh! Sedihnya NM telah menghampakan harapan seorang pengunjung…😦 Tak apa, NM buat ea… Jangan lupa search balik nanti… hehe…

Siapakah lelaki tampan yang berkerusi roda itu? Jeng! jeng! Jeng! Dan… Pemenangnya jatuh kepada…… ! ? ! !

Usop Wilcha!!😀 Inilah dia lelaki tampan berkerusi roda yang dicari-cari itu… Nape? Tak percaya? Tak tampan ke?

Ala korang… Janganlah macam tu, tengok Usop majuk dah… Alalala Usop, jangan majuk-majuk ea… Kawan-kawan gurau jelah… Betulkan korang, Usop ni ‘lelaki tampan berkerusi roda‘?

^^v