Siapa boyfriend Fatin Liyana? Jeng! Jeng! Jeng!


Jeng! Jeng! Jeng! Korang nak tahu sangatkan… Tetiba pula benda ni muncul dalam search terms NM… Ni confirm budak lelaki punya kerja (nak ngorat FL ea) hehe…😀

Tapi tak heranlah, mesti ramai orang pun nak tahu siapakah ‘dia‘ yang bertuah itu… Yelah, FL tu dah lah comey, cun melecun, bakal doktor lagi… Pergh! Cerah masa depan…😛

Korang nak tahu sangat kan?… Jeng! Jeng! Jeng! (saspenTak?!) hehe…

Rabbit tu kot boyfriend FL… hehe…😛

Sebenarnya NM pun tak tahu siapakah gerangan lelaki yang bertuah itu… Biarlah ia menjadi rahsia peribadi FL… kan?😀

Kalau korang baca blog FL mesti korang akan tahu yang dia mungkin ada boyfriend… cuma tak didedahkan gerangannya… Jadi dah korang tahu FL tu dah berpunya, janganlah pula nak meruntuhkan hubungan diorang ea… Tak baik tau ganggu hubungan orang lain ni… ^^v