Comelnya Vespa LX 150


Sebenarnya NM tak ada idea nak buat entri tadi, so memang plan nak rest menulis hari ni. Tapi kalau dah jiwa ke sini, camana pun tetap ke sini juga (tak caye korang cubalah ber-blogging)…😀 Tengah santai-santai sambil layan anak buah tengok kartun tadi (tak ada anak buah pun memang layan kartun juga ni), tetiba ada sesuatu yang comel muncul kat TV… Vespa!!… Dengan tak semena-mena NM rasa jatuh cinta pandang pertama pula pada scooter yang comel-loteh dan sexy itu…😛 Tak puas tengok, dengan segera NM Google Vespa LX 150

So, pa pendapat korang?! Comelkan?…

🙂