Hello 2012! Contest…


This is very simple contest… Apa yang perlu korang buat cuma (1) upload gambar sambutan tahun baru korang yang paling happening di Facebook Nazim’s For ReaL… (2) then ajak rakan-rakan Facebook korang untuk LIKE gambar yang korang upload tu… (3) gambar yang paling banyak dapat LIKE akan dikira sebagai pemenang (so advantage lah kalau korang ada beribu rakan Facebook)…🙂

Contest period 01 Januari 2012 till 31 Januari 2012… Pengumuman pemenang pada 10 Februari 2012…

The prizes. Most Fanpage contest macam ni, penganjur akan bagi hadiah berbentuk merchandise. Tapi NM nak bagi yang lain sikit Sijil Simpanan Premium BSN… Lebih best kan? Sebab dari SSP BSN ni nanti korang berpeluang untuk menang hadiah yang lebih besar (rumah, kereta, motosikal, dll) melalui cabutan SSP BSN setiap bulan… sukeTak?!

Winner Prize :: SSP BSN worth RM100 (most LIKE)
5x Early birds :: RM10 reload coupons on any network (5 penyertaan terawal)